/ Statikkorrektion

Flemming Vestberg: Statikkorrektion

Flemmeing Vestberg demonstrerer statikkorrektion i teori og praksis. Den eneste film, der findes med Vestberg, som har hjulpet tusinder af mennesker, med holdningskorrektion, så de har undgået operation.
 
Statikkorrektion anvendes ved smerter i bevægeapparatet som en forfinet ergonomi- og holdningskorrektion.
 
  • Se Vestberg give udførlig instruktion i hans anbefalinger omkring stand, gang, siddestillinger (i både, hvile og arbejde), op og ned af stol, samt åndedræt.
  • Få adgang til metoden, som Ole Larsen brugte til at "gå sig rask" - som han har beskrevet i bogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager"
Lær det hele i ro og mag ved din computer derhjemme. Lige når det passer dig.
 
Ole Larsen lærte af Flemming Vestberg at "gå sig rask". Nu kan du også lære det

Pris: 197 kr, inkl. moms for 45 minutters intensiv træning.

 

 

Klik for at åbne et betalingsvindue. Når du har gennemført betalingen, får du adgang til web-kurset.

 

Flemming Vestberg anmelder selv filmen således:

"Det har været en stor fornøjelse at se Ole Larsens film om instruktion i statikkorrektion. Det faglige er fuldt dækkende, og man har tydelig fornemmelsen af de forskellige underafdelinger repræsenterende instruktion i stand, gang, siddestillinger ( hvile- og arbejdsstilling ), ind og ud af stol samt åndedræt.

Instruktion i den specifike vejrtrækning omkring. appoggio og sul fiato er bevidst udeladt af denne film, da det forudsætter person-til-person instruktion.

Alt det fototekniske synes at være vellykket i denne film. Kameraføring er perfekt uden hop, ujævnheder eller spring. Fokuseringen er optimal med det ene formål, at beskueren i detaljer kan overse det, som teksten til en hver tid omhandler. Skarphed, farver og lys og skygge er fint afstemt.

Jeg kan i alle retninger anbefale denne video til undervisning på både elev- og instruktørplan."

Flemming Vestberg

Kursus med Flemming Vestberg - Statikkorrektion
Terapeutforum - en del af Nordic College of Natural Medicine