Jesper Hollensberg - Terapeutforum

Hej, Jesper Hollensberg her

Jeg står bag TerapeutForum. On-line-mødestedet for behandlere og terapeuter, som har brug for inspiration og hjælp: Til det faglige, til det administrative, til markedsføring - eller, hvad jeg nu kan gøre for dig.

Kursus i klinikdrift

Jeg tilbyder også det obligatoriske kursus i 10 lektioners klinikdrift til RAB og momsfritagelse.
 
Lær at gøre din klinik til en forretning, du kan leve af. Og få helt styr på de nyeste regler og love for arbejdet i klinikken
 

Har du endnu ikke startet klinik?

Som studerende og nyuddannet behandler er der nok at sætte sig ind i. Hvordan starter jeg klinik? Hvad må jeg, og hvad må jeg ikke? Og så videre.

På Terapeutforum kan du læse blogindlæg, der hjælper dig i gang med klinikken. Så du får lagt det rigtige fundament og får overskud til at fokusere på at få de første klienter i hus.
 
Læs fx:
 
 
 

"Det er ikke nok at være en dygtig behandler. Du er også nødt til at tage hånd om din egen markedsføring."

- Jesper Hollensberg

Har du klinik, men savner kundeflow?

Som selvstændig klinikejer skal du forholde dig til alt fra din faglighed til økonomi og fra lovgivning til markedsføring.

På Terapeutforum finder du blogindlæg med gode råd, tips og tricks samt konkrete forslag, du kan spare tid og tjene din løn på i klinikken. Så du kan fokusere på at give dine klienter den bedste behandling.
 
Læs fx
 
 
 

Har du brug for inspiration og opdatering?

Så tag et kig på Terapeutforums fagkurser. Her finder du web-undervisning inden for alternativ, holistisk og komplementær behandling - eller, hvad du nu foretrækker at kalde det.
 
 

Savner du praktiske redskaber og væktøjer?

Det har aldrig været lettere at få hjælp til alle de praktiske opgaver, der hører til at drive en klinik eller andre små virksomheder. Jeg bruger selv mange forskellige værktøjer og programmer - og de bedste deler jeg med dig. 
 
 

Vil du vide mere om, hvem jeg er?

 
 

Mere end 1.200 behandlere og terapeuter følger allerede Terapeutforum

Kom med i klubben, skriv dig op til nyhedsbrevet.
 
 
 
Terapeutforum - en del af Nordic College of Natural Medicine