"Hvis du er skør nok til at gøre det, du elsker til din levevej, er du sikker på at skabe et liv, der gør en forskel."

- Herb Kelleher

Her er de værktøjer og hjemmesider, vi selv bruger

Det har aldrig været lettere at være selvstændig klinikejer end det er i dag. Internettet flyder over af gratis eller billige værktøjer, som kan gøre din hverdag lettere. Uanset, om det handler om den daglige drift, markedsrføring eller regnskaber.
 
På siden her deler vi vores links til de hjemmesider og værktøjer, vi selv arbejder med. Håber, det kan være en hjælp for dig.
 

Professionelle knapper til din hjemmeside

Design selv flotte knapper til din hjemmeside
Hvis indhold er kongen, så er design dronningen. Selv om det er din viden og dine kundskaber, folk er interesserede i, så er det design og det visuelle indtryk, der signalerer, om et produkt er kvalitet eller ej.
 
En lille ting, der kan gøre en stor forskel er bl.a., hvordan dine knapper ser ud. Og her er det lille værktøj fra Da Button Factory super effektivt og let at bruge. Det tager kun få minutter at lave flotte og professionelle knapper. Vi har selv designet knapperne på TerapeutForums hjemmeside med dette værktøj.
 
 

Nem og billig bogføring og fakturering

Enkel bogføring i klinikkenSom udgangspunkt mener vi egentlig ikke, at du skal klare din bogføring selv. Gør det, du er bedst til. En time med en patient skulle gerne generere løn til både dig selv og en times bogføring - ellers tager du for lidt for dine konsultationer.
 
Når det er sagt, er vi selvfølgelig med på, at du først skal tjene penge, før du kan bruge penge. Og der kan også være en vis pointe i, at du selv har en grundlæggende forståelse for, hvordan dit regnskab hænger sammen.
 
Det danske regnskabsprogram Dinero er et meget enkelt og lettilgængeligt system til de små og mellemstore regnskaber, som vi selv bruger i flere sammenhænge. Programmet  indeholder alle de grundlæggende funktionaliteter, du har brug for. Og din bogfører og revisor kan også løse de opgaver, de skal.
 
Programmet fungerer også fantastisk godt, hvis du skal skrive fakturaer. Og du kan endda komme i gang helt gratis med en begrænset version, som fungerer fint i starten, hvor du har brug for at styre dine udgifter.
 
 
Terapeutforum - en del af Nordic College of Natural Medicine